Selecteer een pagina

Zwart wit portret actie

Laat nu een foto veranderen in een mooi zwart wit portret. Geschilderd op doek. Is in diverse maten mogelijk.  Een goede en duidelijke foto is een eis.

Nu voor een actieprijs vanaf €25,00.

HebbesPartyschmink boeken

Boeken

Wilt u HebbesPartyschmink boeken voor uw feest of andere activiteiten dan kunt u ons mailen of het formulier op de site invullen met uw wensen.

Betaling

Wij sturen u een offerte, na ontvangst van de ondergetekende offerte is de opdracht geboekt en ontvangt u van ons een orderbevestiging.

Betaling voor zowel bedrijven als particulier geldt het volgende:

Binnen 3 dagen na factuurdatum dient het bedrag bijgeschreven te zijn op rekening

  • NL24KNAB0259851221
  • tnv HebbesPartyschmink
  • ovv Factuurnummer

Tijden

HebbesPartyschmink is vanaf 1 uur te boeken binnen de regio Westland. Buiten de regio zijn wij te boeken vanaf minimaal 2 uur.

Schminktijden worden door HebbesPartyschmink strikt gehanteerd. Wilt u dat HebbesPartyschmink langer blijft en geeft u daarvoor opdracht, dan worden de kosten doorberekend bovenop de gestelde prijsopgave.

HebbesPartyschmink heeft recht op 15 minuten doorbetaalde pauze na elke 2 uur schminken.

Aansprakelijkheid

HebbesPartyschmink doet haar uiterste best om elke opdracht naar tevredenheid uit te voeren. Mochten er desondanks toch klachten ontstaan dan zal in overleg met opdrachtgever gezocht naar een passende oplossing.

HebbesPartyschmink werkt met huidvriendelijke materialen die onschadelijk zijn voor de huid.In zeer uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat iemand met een erg gevoelige huid toch een gevoeligheidsreactie vertoont.

De gebruikte schmink is op waterbasis en is zodoende met lauw water en zeep gemakkelijk te verwijderen. Sommige kleuren -met veel kleurpigment- kunnen na wassen sporen achter laten op de huid. Deze zijn met baby olie en baby doekjes eenvoudig van de huid te halen.

HebbesPartyschmink streeft er naar iedereen die geschminkt is duidelijke instructies mee te geven hoe de schmink het beste verwijderd kan worden, zonder de huid te beschadigen.

HebbesPartyschmink is op geen enkele manier aansprakelijk voor enig letsel of schade aan goederen of personen, direct of indirect, die wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten, tenzij deze wordt veroorzaakt door aantoonbare grove schuld of nalatigheid.

In verband met hygiëne behoudt HebbesPartyschmink zich het recht om, bij vermoeden van besmettelijke huidproblemen, personen te weigeren voor schminkactiviteiten.

Gipsbuiken

HebbesPartyschmink

Zandhaver 3
2673BN Naaldwijk

kvknr. 2728 1874
BTW-id. NL002023123B30