Selecteer een pagina

Zwart wit portret actie

Laat nu een foto veranderen in een mooi zwart wit portret. Geschilderd op doek. Is in diverse maten mogelijk.  Een goede en duidelijke foto is een eis.

Nu voor een actieprijs vanaf €25,00.

Algemene Voorwaarden HebbesPartyschmink

Tarieven: De tarieven zijn inclusief 21 % btw, tenzij anders vermeld. HebbesPartyschmink behoudt te allen tijde het recht prijzen te wijzigen. Voor opdrachten na 19:00 uur rekenen wij een toeslag van 25% tot 40% (avond en nacht toeslag). Op Nationale Feestdagen gelden de volgende toeslagen: Tweede Kerstdag, Oud en Nieuw: 50% toeslag (Eerste Kerstdag zijn wij gesloten). Overige Feestdagen: 25% toeslag.

Boekingen: U kunt Hebbespartyschmink boeken via het contactformulier op de website of via info@hebbespartyschmink.nl Na uw boeking ontvangt u binnen 24 uur een bevestiging van uw reservering via een email bericht. HebbesPartyschmink is vanaf 1 uur te boeken binnen de regio Westland. Buiten de regio zijn wij te boeken vanaf minimaal 1,5 uur. Bedrijven, stichtingen en verenigingen die HebbesPartyschmink willen inhuren, ontvangen een offerte op maat. Deze offerte is geldig tot 2 weken voor de aangevraagde datum met een maximum van 30 dagen.

Betalingen: HebbesPartyschmink hanteert een aanbetaling. Een boeking is definitief, zodra de aanbetaling voldaan is. Het resterende bedrag dient uiterlijk 2 weken voor aanvang van de werkzaamheden te zijn voldaan op de Rekening van HebbesPartyschmink. Wilt u het resterende bedrag contant voldoen? Meldt dit bij het boeken zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Indien de factuur niet binnen de uiterste betaaldatum betaald wordt, zijn wij genoodzaakt bij de tweede herinnering administratieve kosten in rekening te brengen à € 15,00. Wanneer dan nog geen betaling ontvangen is zullen wij een incassobureau inschakelen. De daarmee gemoeide kosten zijn voor rekening van de betaling verschuldigde.

Annulering door de opdrachtgever: Wanneer er door de opdrachtgever wordt geannuleerd in de periode tot 14 dagen voor de datum van de opdracht, brengen wij geen kosten in rekening. Indien het korter is dan 14 dagen, rekenen wij 25% van het totale factuurbedrag. Wanneer de opdrachtgever niet annuleert of wanneer ter plekke blijkt dat de opdrachtgever een verkeerde datum heeft door gegeven, wordt de gehele factuur in rekening gebracht.

Annulering door HebbesPartyschmink: Bij ziekte of familieomstandigheden van onze zijde, proberen wij een vervanger te regelen. HebbesPartyschmink werkt alleen met professionele schminksters. Het kan voorkomen dat er geen vervanger is. In dat geval wordt de opdracht geannuleerd en ontvangt de opdrachtgever het volledige bedrag terug.

Reis-en parkeerkosten: Reiskosten bedragen € 0,35 per km (excl. btw) gerekend vanaf mijn locatie naar uw locatie. Er wordt gebruik gemaakt van Google Maps (snelste route). Binnen regio Westland rekent HebbesPartyschmink geen reiskosten. Op locaties waarvoor betaald parkeren geldt, worden de kosten voor parkeren doorberekend aan de opdrachtgever.

Benodigdheden en werkplek: Om de mooiste resultaten te behalen, is het belangrijk dat er een goede werkplek beschikbaar is. Dit betekent dat de opdrachtgever voor de volgende zaken zorg draagt: • dat het een toegankelijke en veilige locatie is. • er een tafel aanwezig is van minimaal 1 m². • er een mogelijkheid is tot het verversen van water • de locatie/ruimte moet tochtvrij zijn • er bij lagere temperaturen of regenachtig weer gelegenheid is om binnen te schminken. • er voldoende licht aanwezig is. • glittertattoos alleen binnen worden aangebracht. • de schminkster recht heeft op 5 minuten pauze na 2 uur gewerkt te hebben. • bij buitenlocaties zorgt voor een beschutte werkomgeving, deze dient overkapt te zijn en beschutting te geven tegen zonlicht, wind en regen. Wanneer niet aan deze wensen zijn voldaan heeft de schminkster het recht om op dat moment de keuze te maken om de opdracht niet uit te voeren.

 

Aansprakelijkheid: HebbesPartyschmink erkent geen aansprakelijkheid voor letsel of schade aan goederen of personen direct of indirect, dat wordt veroorzaakt door toedoen van haar activiteiten. HebbesPartyschmink gebruikt materialen die hypoallergeen, huidvriendelijk en onschadelijk zijn. Desondanks is het niet uit te sluiten dat gevoelige huidtypes op bepaalde producten reageren.

Toezicht tijdens schminken: Tijdens de duur van het schminken (inclusief op- en afbouwtijd) zorgt de opdrachtgever voor de aanwezigheid van minimaal één volwassene (18+) die toezicht houdt op de aanwezige kinderen en de kinderen begeleidt tijdens het schminken. HebbesPartyschmink is geen oppas en kan in geen enkel geval aansprakelijk gesteld worden voor gebeurtenissen/voorvallen met het/de kind(eren) op de schminklocatie buiten haar eigen activiteiten.

Promotie: HebbesPartyschmink behoudt zich het recht haar activiteiten tijdens de werkzaamheden bij de opdrachtgever te promoten middels het dragen van haar eigen bedrijfskleding/logo, plaatsen van banner, flyers en visitekaartjes. In principe werkt de schminkster in eigen (bedrijfs-)kleding.

Disclaimer: Hoewel bij het gereedmaken van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat altijd de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of niet meer juist is. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor de gevolgen van activiteiten die worden ondernomen op basis van deze internetsite. Alle intellectuele eigendomsrechten op deze internetsite komen uitsluitend toe aan HebbesPartyschmink of haar toeleveranciers. Behoudens de in of krachtens de Auteurswet 1912 gestelde uitzonderingen, mag niets van deze website worden verveelvoudigd of openbaar gemaakt zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van HebbesPartyschmink.

Aanvragen voor toestemming of verdere informatie dienen te worden gericht aan: info@Hebbespartyschmink.nl

Gipsbuiken

HebbesPartyschmink

Zandhaver 3
2673BN Naaldwijk

kvknr. 2728 1874
BTW-id. NL002023123B30